diumenge, 20 de desembre del 2009

Tastet de la crono montseratina

Dissabte, 19 de desembre 2009
Monistrol (Bages)
+- 21kms. - 3h.23'


De molts ja és sabut que a principis d'any, els almes mater de la MPM, volen organitzar un altre assalt pirata, aquesta vegada una crono escalada que va de la plaça de Monistrol, on surt la Montserrat-nord, fins a dalt de SJeroni. Camí dels tres quarts amunt - monestir - SJeroni, 7 kilometrets llargs i + de 1000. de desnivell.

N'hi ha que pel nostre compte ja l'haviem fet el tastet, però ara éra l'excusa per tornar a trescar per aquesta meravellosa muntanya on sempre hi descobreixo nous camins, nous racons i noves aventures que em permeten disfrutar d'allò més. Des d'aquí gràcies als que ho feu possible.



Noves coneixences, les dues Martes, "el maestro liante" (gràcies per deixar constància gràfica), en Ramon C., el Siscu i el seu company.

A les 8h. del matí a -5º, un fred que se les pela, per entrar aviat en calor que , tot i el solet, ningú es treia res de sobre, de fet a ningú li sobrava res i a dalt a SJeroni encara hi quedava força racons de neu, això sí, el dia éra molt clar i permetia tocar gairebé amb les mans tot el serralam pirinenc. Sempre he dit que les vistes des de SJeroni ja mereix la pena pujar-hi.



Bon grupet avui format per 13-14 integrants ben avinguts i que + - es portava el mateix ritmet fent poques parades de reagrupament, tot i que de tan en tan es feia la parada tècnica de rigor, sobretot per gaudir del paissatge i fer la foto corresponent. Els desconeixedors del proper esdeveniment pirata, han pogut pendre nota del recorregut i fer-se una idea del que els espera.
Per desfer camí el Carles ens porta pel camí de les lluernes fins al peu del Cavall Bernat per la part de dalt. Tot i estar ben "falcats" i sense cap mena de perill, la sensació et recorra el cos pels espedats que hi ha banda a banda. Sublim!!!!, després de deixar-hi constància, enfilem la canal plana, que de plana no en té res, jejeje.... per anar a petar al camí de l'arrel i sortir a Sta.Cecilia per encarar el retorn cap a Monistrol.


Com no podia ser d'una altra manera la sessió conclou amb bones menges i bon beure amb les incorporacions de la Montse i l'Assumpta que no s'han volgut perdre la part final de l'entrenament. No tothom si pot quedar, però tot i així encara quedem una bona colla. Després dels comiats . . . . deixem els plats ben nets i les volls, ben buides, jajaja....


Deures de cap de setmana fets amb molt bones sensacions que esperem no trenquin els propers dies de festa.

B O N E S F E S T E S per tothom!!!!

Salut.

6 comentaris:

Raül ha dit...

Quin gran final!
Bona sortida i espero no faltar a la cita important :)
Salut i birres sempre!

bodi ha dit...

Raül, els itineraris solen variar, el que no canvia és la ST que tothom espera i és motiu per fotres aquestes matinades. A la Garriga va córrer la Voll com mai, fins i tot patxarans!!!!! jejeje.... a Monistrol hi va haver més moderació.
Estic segur que ja tens marcat al calendari la crono oficial, no hi ha de faltar ningú i menys els que aneu amb els ganivets entre les dents, jejeje....
Bon Nadal i bones festes, fum, fum, fum.....
Salut ;-D

Carles Martorell ha dit...

bodi, si t'ha agardat el tastet de la crono, no et pots perdre el tastet de l'ultra que faré el dia 02/01...jejeje!!!
al loro, que poden sortir uns 40kms, al loro...jajaja!!!!
Bon Nadal "bandiduuu"

Anònim ha dit...

Hello, you site is very funny he told me to cheer up .. Merry Christmas.

Anònim ha dit...

Hope to see same more information in futere.

Anònim ha dit...

Hello. And Bye.