dimecres, 7 d’octubre del 2009

Marató Parc de Collserola

Diumenge, 4 d'octubre 2009 - 5h.07' 01
Horta (Barcelonès)



Primera marató de la temporada coincidint en el dia del meu Sant, vaig pensar que seria un bon regal "fer-me" una marató de muntanya, a més amb l'afegit de que sumaria la 40ena! i en una cursa que encara que sembli mentida, no havia fet mai. Massa raons per quedar-se a casa!

És una marató atípica, anomenada de muntanya, però que es pot córrer pràcticament durant tota l'estona. En el seu recorregut et trobes tot tipus de gent, des de frikies a gent en americana i corbata, molta gent passejant, moltes bicicletes, unes amb respecte, altres "a saco". Racons ben bonics amb bones vistes combinats amb massa urbanitzacions, bastant cutrilles, d'aquelles de "paz i amor....i el plus pa el salon". Això volia dir massa asfalt i pista, però bé....jo crec que ideal per la gent que si vulgui iniciar. Per altra banda, l'organització molt bona, els avituallaments correctes i col.locats, sota el meu punt de vista, perfectament de forma que cada 35-40m. n'hi tenia un.

La meva preparació éra 0, el meu únic bagatge éra l'"escaramuza" a la Mm, per tant calia ser prudent i anar fent i al ser una marató desconeguda per mi, encara més. Suposava que per malament que anés, podria acabar dignament.
Al ser una marató on es podia córrer tota l'estona, en sortia perjudicat degut al meu poc entrenament, més m'haguera estimat haver de caminar més estona, més ca-co, ja que no estic per córrer 3-4-5h. seguides, de fet al cap de 2h., ja estava baldat!!!!. Éra qüestió de refer-me en els avituallaments, combinat amb un ibuprofeno que em va anar de primera. Combinava el ca-co més del que tocava, però qui més qui menys, a aquelles alçades de cursa, anava igual i no vaig perdre massa posicions. El tram de la carretera de les aigües se'm fa etern sort que al final hi havia un bon tram de corriol per gastar les poques forces que quedaven. Em feia creus que després de 4-5h., encara podés anar corrent, bé trotant, jejeje..., fet que em va comportar adelantar uns quants cadàvers que estaven pitjor que jo i havien petat en l'intent.



Al final, content com un gínjol, la meva 40ena. marató en el dia del meu Sant, això sí molt lluny del que puc dónar, però espero anar millorant a partir d'ara. 5h.07'01, "talleu, és bona", jejeje.. a mitja taula classificatòria, ara per ara no es podia demanar més.


Fins a S.Llorenç Savall....

Salut.

6 comentaris:

Ramon ha dit...

Felicitats per partida doble, punyeteru, jo estic encallat a la 33ena, a veure si m'animu i faig una escapada a Sant Llorenç Savall, però en modus "off" també conten oi? Jajjjj, aquest any desde la Vall del Congost com una certa apatia alhora de ficar-me un pitrall.
Records

bodi ha dit...

ja sé que hi ets alèrgic, jejeje...
Salut, gran bisonte!

bodi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Luigi ha dit...

Molt bé Bodi, com es diu, la veterania és un grau i has gestionat bé les teves forces. I una altra marató més, que dóna al.lè per fer-ne unes quantes més. La vaig fer fa un parell d'anys i no crec que torni, suposo que deuen haver millorat en l'organització doncs no fa gaire estava pensada més per caminadors que per corredors.

A Sant Llorenç malauradament no ens veurem, tot i que tenia moltíssimes ganes. Em veig obligat a acabar de guarir la contractura del bessó (potser amb trencament?) i retornaré a poc a poc

Fins aviat

bodi ha dit...

Content de la teva "tornada", tot i que ja saps que per mi , no ens havies deixat mai! Ara a fer net que de ben segur coincidirem en alguna i et vull en plena forma per compartir bons moments.
Salut.

llorenç ha dit...

anda
mira k ve comensem lany corren xdxd