dilluns, 12 d’octubre del 2009

Entrenament montserrratí

Dissabte, 10 d'octubre 2009
El Bruc (Anoia)
+- 20 kms. - 2h.55'


Bon entrenament per Montserrat amb la cirereta de pujar a S. Jeroni.
A les 7h.30' quedem uns quants correcats a El Bruc, encara no s'hi veu, però entre pitus i flautes, començem a córrer quan ja s'aixeca el dia. El començament, per escalfar, és bastant planer per pista i corriol, tot i que aviat s'acaba per enfilar pel camí dels francesos ben costarut que ens portarà cap el cim de S.Jeroni. Durant la pujada hi ha un parell de reagrupaments ràpids però necessaris perquè la gent no quedi desperdigada. Les vistes són fantàstiques, deixant la boirina sota els nostres peus, continuem amunt, on després de 1h.19', arribem al nostre primer objectiu: S.Jeroni.


Tot i les boires baixes, gaudim de l'espectacle que sempre suposa pujar fins aquest indret tan emblemàtic montserratí. Després de la foto de rigor, enfilem avall, cap el pla dels ocells per enfilar-se lleugerament pel pas de trencabarrals. El grupet ara va més unit que en la pujada i no fa falta fer cap reagrupament, ens ho passem bomba en la baixada, GAAAAASSSSSS AKIIII !!!!, jejejeje....
Enfilem coll de Pollegons i ja encarem la tornada. Els caçadors ja es fan "els amos" al llarg de tota una carena, fàcilment visibles amb els seus petos fosforitos. Una vegada al pla, passem per davant de la vinya nova, on l'olor de carn ja ens fa obrir l'estòmac. Ben trobats als cotxes, les màquines han tingut els últims kilòmetres per treure el ventre de pena i configurar algun pique que altre, és l'hora del "tercer tiempo", per fer-la petar i compartir un mos regat amb les völls de rigor, haven-t'hi l'abuelo no se li podia fer un lleig, jejeje....


En definitiva un entrenament de qüalitat, ja éra hora!, amb bons amics que de ben segur ens retobarem properament a S.Llorenç Savall. Espero tornar a trescar per aquests indrets, tot preparant-t'hi la Marató pirata, jo per la meva part mica en mica .... vaig omplint la pica!

Salut.

2 comentaris:

Òscar Serramià i Ricart ha dit...

Fot-li Bodi !!!! Això s'anima! Si la barqueta es tomba.....tra-la-ra!! jeje

bodi ha dit...

Sembla que ara és la bona!!!!, fins i tot n'hi ha que després de tres mesos parats, han posat el bloc al dia, jejeje...coi de barqueta!