diumenge, 5 d’abril del 2009

mes d'abril, o entrenem, o a l'asil ! ! ! !

Avui m'he tornat a posar les bambes, després de mooolts dies, tants, que em fa vergonya dir-ho. El resultat no en podia ser un altre . . . . desastre total!!!!, vuit kilometrets de res que m'han sortit a 5'10, i he quedat mort i enterrat!!!!

De fet els "eventus" més propers que tinc no són fins el mes que vé, així que durant aquest abril puc i/o hauria de dedicar-m'hi mínimament per complir dignament tan a Sort, com als 7cims, servint la cursa de l'Alba per veure si he fet els deures per afrontar aquestes dues dures proves.

No és cap mena de secret que aquest any les coses no han anat gaire bé, tot i que segurament cauran cinc maratons una temp. més, però no és per estar massa content. I és que això no té cap secret, o entrenes, o ja pots plegar veles, si més no oblidar-te d'anar amb segons qui i/o oblidar-te de fer uns temps que fa quatre dies havies aconseguit.


No miro més enllà i a part d'algunes curses de curta distància que no hi fallarem, a l'agenda no hi ha cap més data destacable que em faci "trempar" mínimament. Espero que em serveixi per trobar sortida a aquest laberint en que he entrat i que segurament no té cap més altre solució que sortir a entrenar i tornar a trobar els estímuls que em feien sentir tan a prop vostre, donant-vos guerra quan convenia, estant content amb els resultats que obtenia.

Hi ha reptes per donar i per vendre, però potser ara no és el moment. Esbaldirem com podem el mes de maig i segurament que hi haurà poc soroll més enllà d'aquesta data. Potser toca descansar, com si no ho hagués fet fins ara!, però el què està clar és que la cosa no rutlla i mica en mica he de tornar a començar de zero, el que passa és que no sé quan, no hi veig la data, potser vindrà sense buscar-la, no vull que sigui un "na fent" però tampoc serà de cop i volta plantejar-se grans gestes, ara no.

Ieeepps!!!! que no us vull espantar, tot i el pesimisme, l'únic que passa és que no sé quan, però sí sé que hi tornarem un dia o un altre, queda molta cosa per fer, per compartir, per passant-s'ho de conya, i si no . . . .a l'asiiiiilllll ! ! ! !

Salut.

6 comentaris:

Luigi ha dit...

Carai Bodi, si m'ho permets, no li donis tantes voltes a les coses, el que hagi d'arribar ja arribarà. No ens agrada veure't així. Tothom va passant les seves etapes a la seva manera. Jo havia decidit no fer gaire gran cosa aquest any i ara se "m'ha embolicat" la cosa, vull dir, que semblo una mica incoherent amb mi mateix, però tampoc n'hi ha per tant doncs d'això no en vivim i ho fem precisament perquè ens agrada.

Després vindràs i quan menys ho esperi em fotràs l'atxassu, jajaja

Una abraçada

bodi ha dit...

Ei, tranquils, home, només que no acabo d'enganxar, res més. Tú mateix, Lluís, fa uns mesos volies bastanta quietut, i mira ara quin parell de "pepinos" t'has tret de la butxaca!!!!
Tot arribarà, salut.

Ramon ha dit...

Ieps, ja hi som "quasi" tots, mira per on que t'acabo de descobrir el blog, carai noi, estàs a totes en quan a teconologia, jejejj, ara entenc perque no tens temps de sortir a gastar les soles si has de possar al dia totes les cancanories digitals,...
Bé, desde Osona molt d'ànims i com et diu el Luigi no hi donis voltes, jo mateix vaig canvian sobre la marxa, tenia de fer l'IronCat una altre vegada i de sobte en els últims 15 dies m'he desganat, ja faré la Challenge del Maresme per l'Octubre o...no; ara el dissabte 25 sortu a fer 100km a la Costa Brava, tot acompanyan uns companys i segurament aniré a l'Escala a fer la marathó que ja torna a tocar, però el més importan és gaudir de les sortides dominicals.
En fi que no t'atabalo més, molts d'ànims una abraçada, records a l'Assumpte i a xal.lar que aquí hi som 4 dies i a sobre tres (araxara) plou.
El que deia, records

Marc ha dit...

Benvolgut i apreciat Bodi,

Jo no sóc qui, segurament, per donar consells però a mi em sembla que la teva fatiga psicològica t'està provocant força intranquil·litat.

Surt quan vulguis i com vulguis i ja arribarà el moment de les ganes, de la motivació i, evidentment, dels èxits personals.

Tu que ets tot un veterà això ja ho saps...una temporada de descans després farà que tornis fet una bèstia!!! Potser hauries de revisar el grans reptes que t'has proposat enguany. Toca o no toca?

Ara, això sí, com no et vegi per Templers veuràs el que és un "atxassu"!!! ;-)

Una abraçada...

bodi ha dit...

Hola Ramon, ben trobat, no pateixis, amb aquesta pluja deu haver entrat aigua al terrat, jejeje....estic d'acord, el tema estar en gaudir-ne i estic segur que ho tornaré a fer.

Apalins, jejejeje...salut i records a Osona gran terra, ofanosa amb tanta aigua

bodi ha dit...

Jooookeeeeeeeeert???????, em sembla que si, glups, ai si la cago!

Fa temps que no coincidim, ja veig que estàs fortíssim, qui ho havia de dir un any enrera!, hauré de seguir les teves passes que tan bon resultat t'han donat.

A Templers?, i tant, no hi puc faltar!

Salut . . . .i a cuidar-se.