divendres, 14 de gener del 2011

TOR DES GEANTS ... EL REPTE!!!!

11 de setembre 2011


S'ha fet esperar, hi hagut dubtes, temps de reflexió, fer un còmput de tot plegat, consultar-ho amb el coixí, una valoració del repte en l'aspecte de la logística que comporta, econòmic, feina, familiar ... i en l'aspecte de poder ésser assolit. Ahir vam assistir a la xerrada que els germans Terés, tan amablement ens van oferir. Escoltar i veure in situ les experiències d'aquesta prova, veure com els hi espurnejaven els ulls a l'explicar-ho, la manera en que ho van viure ... vaig ser PELL!!!!



Per altra banda el fet de sortir a l'estranger a "competir", ja fa temps que em ronda pel cap i lluny de la massificada Ultratrail del Montblanc, aquesta és una magnífica opció. Recórrer la Vall d'Aosta en la seva totalitat, ha d'ésser senzillament espectacular, 330kms. d'alta muntanya, 24.000 de desnivell possitiu en un màxim de 150h., una cursa non stop, on serà primordial portar una bona estratègia, punts de parada, temps de dormir, etc... però que la preparació i la il.lusió que encararem el repte, ens ha de fer arribar a meta. Des d'aquí, ens podreu seguir via internet, veient els temps de pas i sabent en tot moment en quin punt de carrera estem situats, una altra manera de viure la cursa des de la distància. Serà emocionant i espero poder tornar amb la motxilla ben plena de les emocions viscudes, bones i dolentes, que de ben segur ens oferirà aquest TOR DES GEANTS!!!!



Formarem un bon "komando", el capità JArtigas, la fura osonenca Ramon, el bergadà Manel, les màquines del Clave i Sergi Cots, aquests dos a un altre nivell ... i algún altre que en un periode breu també hi caurà.
Serà una experiència inoblidable, segurament hi haurà un abans i un després d'aquesta aventura, tal com apuntaven el Jaume i Xesc, però intentarem gaudir-la al màxim i procurar sortir-ne vius.
La sortida, diumenge 11 de setembre a les 10 del matí. No em direu que no és una data assenyalada, de bon començament ... GALLINA DE PIEL!!!!





Hi tornaré. Serà com a preparació del Tor i alhora, el bateig en aquest tipus de proves del meu amic "gorditu" Marc. Segur que també ens ho passarem la mar de bé i espero poder arribar tots dos juntets a la línea d'arribada de Beasain. Tornarà a ser una festa, repleta de catalans, molts d'ells amics com el Jordi Martí, l'Angela ... serà un plaer tornar a Euskal Herria on sempre hem estat com a casa.
Ja els teniu aquí. Els dos "pepinus" del 2011 i per molts anys podem tots seguint disfrutant-los.

Salut.

5 comentaris:

Malfieten ha dit...

Si senyor i per molts anys !

Francesc ha dit...

Molta sort en aquest gran repte que t'arribarà al setembre. Gran Bodi gran!

bodi ha dit...

Gràcies Malfietenapoulus. Compte amb l'asfalt de no fer-si mal, però aprofita ara que estàs finet per a fotre-li gas... amb seny fins a la marató de Bcn, en busca d'un tiempassu ; -))

Gràcies, Francesc. El que per mi arribarà al setembre, a tú el novembre, que hi hagi sort i a disfrutar-ho ;-))

Salut.

sergi30 ha dit...

Bandidu ja estem a dins collons quins nervis :) Ja anirem parlant del tema, però conteu amb mi per avions, hotels ... Possiblement viatgi tot solet. Mare meva amb el CatalunyaTeam jajajaja. Salut i gassssssssss

bodi ha dit...

Si Sergi, ja som dins, ara a currar-s'ho per poder acabar, serà ben bé un part d nou mesos, jajaja... Jo sóc del parer del cotxe abans que l'avió, ja que allà també n'hauràs de llogar un. Cotxe, o es pot mirar una furgoneta per anar-hi tots plegats: Clave-Sergi-Manels-Artigas-Ramon-Gorditu-Bodi ... ekipoooo!!!!! Ja en parlarem ... Salut ;-))