dissabte, 9 de maig del 2009

qui dies passa . . . .


Volia presentar-vos la colla dels "AMICS DE LA VIA", coneguts també pels "gorditus", som la colla que quedem per sortir a entrenar i que últimament els deixo bastant plantats. Una bona colla d'amics, ben avinguts de fa anys que mantenim el caliu per sortir a córrer entre setmana. Hi ha autèntics cracks, sobretot de "años á" però que encara mantenen la trempera per córrer. Una bona conjunció d'edats i experiència acumulada front d'algun, els que menys, cadellets en aquest món. El Jepet, el Canyet, el Blai, el Manolo (l'Alfredo Landa de l'equip), l'amiiiiic Rafael, el Canela, més el "gorditu" Grases que no surt a la foto, feta precisament pel seu casament ben proper i que els amics de la via li fem obsequi. Res més, només volia compartir amb tots vosaltres aquest "ramillete de estrellas" que durant la setmana procurem retrobar-nos per a fer-hi alguns kilometrets.


Ja inmersos en aquest mes de maig on setmanalment hi haurà activitat atlètica, començant per demà mateix a la cursa de l'Alba, a Montserrat, sempre gaudint del seu entorn. Continuarem le setmana següent a Sort per a fer-hi la marató forestal, cursa que pinta força dura i que amb la "trempera" que porto, hi haurà feina. El cap de setmana del 23-24 anem a Zegama, afortunadament, de pomponeros, a animar a tota la tropa de corredors, els que hi hem estat ja sabem de quina prova parlem, una de les més emblemàtiques del calendari, i si has estat un privilegiat de poder-la córrer, doncs hauràs disfrutat d'allò més de l'espectacle com a corredor, és impressionant.
Després del "finde" a Euskadi, tancarem el mes fent els 7cims, aquí a prop de casa, una cita ineludible, per a disfrutar d'allò més, segurament variant una mica les espectatives inicials degut a la "trempera" abans comentada.
La temporada acabarà segurament a Templers, on tampoc hi podem faltar en aquesta cita que ens preparen els de Ponent, una temporada que com diria Schuster, "no hase falta desir nada más", però temps hi haurà per a fer-hi balanços si s'escau.
Mentre, ja ho diuen, QUI DIES PASSA . . . . ANYS EMPENY ! ! ! !

Salut.