dilluns, 18 de febrer del 2013

Xerrada al Cei-catalunya St.Cugat

Divendres, 8 de febrer 2013
Casino de la Floresta
Sant Cugat del Vallès (vallès occidental)


El passat divendres 8 de febrer va tenir lloc una xerrada-col.loqui organitzada pel Cei-catalunya St.Cugat, referent a aquesta gran bestiesa que s'anomena el Tor des Geants. La gran Dolo va ser l'alma mater per a convocar-nos i al final, vam ser sis companys i amics per a explicar-hi les nostres experiències, el Jaume Terés, participant a la 1a. edició 2010, l'Enric Sabaté i jo mateix de l'edició 2011 i el Joel Jou, l'Oriol Antolí i el Jaume Amiel participants en aquesta darrera edició cel.lebrada el passat mes de setembre.




La sala, ben plena, va poder escoltar les nostres experiències, unes experiències que anaven des d'un carrerón del Joel Jou, penso que 12è. de la general, als que van acabar amb un temps raonable, i els que per un motiu o un altre es van veure a abandonar. La xerrada va ser molt participativa i les preguntes així com els misteris d'aquesta prova, van sovintejar, alhora que tothom va poder comprovar la duresa de la carrera en els diferents videos que també vam veure juntament amb un bon reguitzell de fotografies. L'organització de la prova, la duresa, els voluntaris, les bases de vida, els avituallaments, la gestió del cansament i la son, estratègies de carrera, etcetcetc... crec que no ens vam deixar res per explicar.



El temps va passar ràpidament i penso que més d'un, a l'acabar la xerrada, va anar ràpidament a pre-inscriure's, jajaja... precissament, avui, en sabrem el resultat del sorteig i sabrem definitivament qui hi participarà.

L'acte va acabar amb l'entrega d'uns petits obsequis per part de l'organització i un petit piscolabis on encara les preguntes i curiositats, eren tema de conversa entre tots els presents, ja a peu dret i voltant d'una banda a una altra, en definitiva, un acte agradable pel públic i per  nosaltres, que una de les nostres passions, és parlar d'aquesta gran aventura com és el Tor. Agraïr als organitzadors el fet d'haver pensat en nosaltres i poder haver compartit aquesta estona amb ells.


Per acabar la jornada, els Campal, Bodis, Messis, i J.Iborra, ens vam apropar a Sant Cugat per acabar fent una queixalada al Telefèric, en mig d'un ambient de nassos, que vam comprovar els quatre valents que ho vam rematar amb un bon gin-tonic.

Salut.