divendres, 30 de desembre del 2011

reptes 2012

21 d'abril i 6 juliol de 2012


Encara el TOR en el record, un record que perdurarà per sempre protagonitzant una de les experiències més intenses que ens ha deparat aquest món del córrer, ja hem de pensar en afrontar nous reptes per a no viure de la història i seguir el nostre camí tot descubrint nous itineraris, nous paisatges, nous companys de travessa, noves experiències ... Enguany tot i semblar baixar el pistó, serà difícil superar el llistó tan bèstia del TOR, veureu que no és així.


Em fa gràcia fer dues carreres noves per a mi, i viatjarem a Mallorca, a l'abril, tot just després de Setmana Santa, per enfrontar-nos a la serra de Tramuntana, un trail de 106kms. creuant l'illa de punta a punta, d'Andratx a Pollença, 106kms. de molta pedra, de camins desconeguts, de gaudir d'un nou indret tot satisfent d'aquesta manera un deute pendent de fa molt de temps d'assistir a aquesta carrera per la gran qüantitat d'amics i coneguts de ses Illes ... l'Assumpta hi va estar treballant sis anys.

La dificultat del segon repte és molt més gran, aquesta vegada farem un recorregut per Andorra, un País magnífic i alhora ben desconegut per a mi. També era una assignatura pendent, d'altres anys coincidint amb l'Ehunmilak em tirava més el País Basc, però enguany, que casualment no coincideixen, no podia esperar més.



Serà a ple estiu, 170kms. recorrent Andorra de dalt a baix, 170kms. d'alta muntanya amb 13.000m. positius, més d'una quinzena de pics per sobre dels 2.400m., muntanya pura en tota la seva esplendor, els paisatges han d'ésser brutals i les ganes de ser a la línea de sortida del divendres al matí, inmenses. La dificultat serà màxima, sobretot venint del TOR i he de procurar que el cap no em jugui cap mala passada, com p.ex. sortir massa refiat, anar de sobrat, etcetcetc... tornar a preparar aquesta cursa com si fos la 1a., arribar-hi carregat de kms i de metres de desnivell ha de ser determinant, així com el sacrifici i humilitat per afrontar aquesta classe de reptes.

Ara tindrem dos mesos de moderada tranquilitat, alguna mitja, buscant una punteta més de velocitat, alguna cursa de muntanya amb poc kilometratge, molts rodatges, alguna sortida-entrenament garrotxína, i continuar millorant l'imprescindible ritme bisonte. El març també m'espera una bona trallada, la primera de la temporada, també serà un repte important lligar l'UTLes Fonts, Congost i la marató de Bcn totes tres seguides, en tres cap de setmana consecutius.

Després de Mallorca potser lligui amb l'UTBCN i al maig 7Cims i Zegama. El juny tornarà a ser un mes de càrrega, el definitiu per afrontar amb garanties Andorra, hi caurà Els Bastions o Nargó i l'Emmona. Com veieu un calendari ben farcit de kilòmetres, podeu veure el calendari complert a la part de dalt, a la dreta del blog, que ens depararan noves emocions, noves aventures i noves coneixences.


MOLT BON ANY 2012 per a tots,

Salut.