dilluns, 15 de novembre del 2010

Crono-ruta de Fondistes Penedès

Diumenge, 7 de novembre 2010
10 kms. - 46' 44
Les Cabanyes,(Alt Penedès)


El passat diumenge tenia lloc a la localitat de Les Cabanyes, a un suspir de la Vila, la dotzena edició de la crono-ruta, una crono de 10 kilòmetres, que a més del caire diria semi-competitiu, és un acte de retrobament de bona part de membres del club, acte aprofitat per a veure els companys, molts de nous, tot iniciant la nova temporada. Un acte que després de la bona suada, s'acaba amb un bon refrigeri, un pica-pica, per acabar d'establir les oportunes classificacions i entrega de premis.


La cursa serveix perquè molta gent vegi com està de preparació, d'altres per intentar guanyar, uns altres simplement per a passar-hi una bona matinal atlètica-ludo-festiva. Jo m'apunto, principalment a l'última opció, fins i tot i fem cap en bicicleta, tot emulant "verano azul", ja que venint de la marató de Puigsacalm, poques coses podia anar a buscar, només a veure si agafo un pelet de velocitat que en aquests moments és nul.la, degut a la multitud de trescades muntanyenques on agafes molt de fons, però perds del tot la velocitat que podessis tenir, ja que es descuiden moltes parts de l'entrenament que van en busca d'esgarrapar minuts al crono.



El circuit prou ondulat, cinc kms d'anada i cinc de tornada, no em permetia agafar un ritme constant tot i esforçar-m'hi, però amb la sensació de que encara em quedava un puntet, que tampoc era qüestió d'arribar mort i enterrat, però si que últimament, degut a les causes que he explicat, em costa moltíssim rodar per sota dels 4'40. Hauré d'esmerçar-hi una mica de dedicació, ja que de ben segur caurà alguna mitja, Espirall i Bcn, i m'agradaria fer un temps bastant correcte, voltà, com cada any l'hora trenta, però també és cert que cada any, un ja és més gran, jajaja...

Els parcials de 4'37 - 4'30 - 4'33 - 4'58 - 4'40 - 4'45 - 4'36 - 4'54 - 4'31 - 4'36, fan aquests 46' 44, molt lluny de la meva marca, com no podia ser d'una altra manera i que donen aquests 4'40 de mitjana. Bé, bona matinal, bon ambient, bona temperatura per a córrer (més d'una cinquantena d'atlètes, que ens anavem creuant constantment) i gaudir d'un paisatge 100x100 penedesenc.

Salut.

3 comentaris:

Xavier ha dit...

Ep Bodi, faràs la mitja de Vilafranca ? Que tal és ?

bodi ha dit...

De l'Espirall, segurament, em fa mandra, però al coneixer tanta gent que hi córrer, em fa pal mirar-m'ho des de la barrera. Em recorda a Granollers, primers 5, plans, per dins el poble i després 8-9 picant cara amunt, per arribar a Guardiola, girar i enfilar de cara avall amb gas a fondo si s'ha guardat pota. Els de fòra diuen que estar molt bé, bones vistes-paisatges (vinyes), creuar-te amb la gent, diguem que ràpida a la segona part. Si veniu ja muntarem quelcom. Ja direu.

Francesc ha dit...

Molt poc abans de què fessiu la cursa jo havia passat per allà camí Guardiola.
Deu costar no passar del tute muntanyenc a l'asfalt?
Ja ens veurem a la Mitja de BCN.