divendres, 15 d’octubre del 2010

Comença la temporada !!!!

Dissabte, 9 d'0ctubre 2010
Can Massana (Anoia)
15 kms. - 2h. 41'


S'ha acabat les vacances i de viure una mica de la història, entrevistes aquí-allà, després de l'Ehunmilak, que han servit per sortir cada dia més cofoi al carrer, jajaja... S'ha acabat, bé, està a punt d'acabar-se la temporada castellera, de nou intensa i brutal. S'ha acabat, bé, alguna quedarà per les escurrialles, les festes i celebracions. S'ha acabat l'engreix, poc acostumat, de la panxa, impròpia en aquests moments, d'un ultrafondista, jajaja...

Comença la temporada !!!! amb el dipòsit a 0 però que caldrà omplir per assolir nous reptes, els inmediats, els de mig i llarg termini, a poc a poc anar regenerant l'il.lusió per aconseguir una nova fita, potser intentant superar l'anterior, qui sap si serà exitosa o em toparé amb l'insobornable mur que m'impedira assolir l'èxit. Suposo que com més gran sigui el repte, més inconvenients m'hi puc trobar, però es tracte de minimitzar-los amb la feina que avui comença i que clourà l'estiu de l'any vinent. El repte? encara per decidir, però de ben segur que serà un bon "pepinu", dels que fan trempera i que et dóna força per què cada dia puguis omplir el cistellet, procurant fer els deures per aprovar "l'exàmen".

Com si tingués quelcom de simbòlic, hi ha trobada a Montserat, organitzada una vegada més per l'incombustible, Carles "pirata" Martorell. Poca cosa, ritme fàcil, una bona colla d'amics, part final de la marató pirata. Estirar les cames, fer-la petar una mica i donar a mòde de testimoni, el tret de sortida de la temporada.

Sortida interessant per la gent neòfita en aquests paratges, tot i no ser per a mí de les més maques, però que serveix per donar a conèixer l'últim tram de la marató del proper dia 20 de novembre, per els qui hi vulguin participar. Hi refrescar la memòria per els que ja vam debutar en la 1a.edició. Entretingut recorregut, tot sovint fent parades reagrupatòries per a no perdre cap unitat i a un ritmet prou fàcil.


Com no podia ser d'una altra manera, la sortida conclou amb una sessió tècnica com manen els cànons, enmig d'una tertúlia amena i massa sovint cridanera, jajaja... les batalletes de sempre i repassar el calendari més inmediat per part dels components, en el qual hi tornarem a coincidir una hora o una altra.

De moment ja comença la festa amb les barraques de la vinya aquesta setmana, la cursa del neardental de Capellades la següent, i la 1a. marató de la temporada, a S.Esteve d'en Bas, el 31. Que no pari la festa, gaaaaaaaaasssss akiiiiiii !!!!, jajaja...

Salut.

2 comentaris:

Malfieten ha dit...

Això, a deixar de viure de renta de la ehumiliak :-) jajaja

Ens veurem aviat...

bodi ha dit...

... tan aviat, potser demà, jajaja...