dilluns, 16 de març del 2009

cap de setmana malalt = cap de setmana perdut


Després del bon entrenament de la setmana passada al congost, esperava aquesta amb interès. Per una banda el ja típic entrenament de divendres tarda on puc, per horaris, acumular kms per la muntanya de cara al meu proper esdeveniment el proper cap de setmana a Aiguafreda. Per altra, el diumenge, hi teniem preparada una ruta pel Montgrós, a Montserrat, juntament amb l'Assumpta, acompanyats pels magnífics "guíes" el Joan i l'Isabel que de tan en tan ens conviden a una de les seves característiques sortides.
 
El cap de setmana ha estat excel.lent. Doncs res de tot això. El "nen" va, hi es posa malalt ! ! ! ! Des de dijous tarda estic al borde del ko tècnic, fins i tot divendres migdia vaig al metge (fet inèdit en mi!!!!) per què em donés alguna cosa ja que veig que no n'ensortiré tot sol. A hores d'ara ja ha passat el pitjor i demà sant tornem-hi, això si, debilitat pels antibiòtics.
Ja veig la feinada que hi haurà diumenge per la marató, tot i que ja tenia previst fer-la amb moooolt de seny, ara encara n'hi haurà d'haver-ni més, sort que sempre hi haurà la barqueta dels gruixuts on suposo m'hi podré agafar en cas de necessitat!!!!
Bé, que sortirà una cursa com es pugui, d'aquelles que segurament a l'acabar, no estaré massa content, però crec que si puc acabar-la ja serà un èxit, tot i no poder-me treure un mal regust al "no poder estar a l'alçada", que jo hauria d'estar. Però que hi farem, enguany de moment pinta així, esperem que de mica en mica les coses vagin a millor.

Salut.

4 comentaris:

Luigi ha dit...

Vaja, jo també m'he trobat malament, però sense arribar a estar "malalt"

A mi ara el que em fa patir serà la calor que ensopegarem, no estem gaire aclimatats i ho podem acusar

Per cert, ja he vist als llistats de la marató en Joan, un altre polimaratonià de "raça"

Apalins

bodi ha dit...

I tan polimaratonià i set continentaleru, també, juntament amb l'Isabel, essent ella la 1a. dona de l'estat en aconseguir-ho.

Tot i el bo d'ara, diuen que dissabte-diumenge baixarant 4-5º, però tot i això a la segona part, on ho vam deixar l'altre dia, ens espera una bona canícula!!!!

Ahhh!!!! l'ultratrail, ben calladet te'l tenies pàjaru, jejejeje.....ens veiem diumenge, encara que sigui a la sortida, jejejejej......

Salut.

Luigi ha dit...

No anireu a la xerrada del dissabte a les 7 a Aiguafreda?

Jo intentaré venir. Podem decidir on ens vindrà a veure l'Assumpta

bodi ha dit...

Lluís, tinc partidet amb la canalla a la tarda i se'ns faria molt tard, així doncs, fins diumenge.