dilluns, 15 d’abril del 2013

Xerrada sobre els 7Cims

Dijous, 11 d'abril 2013
Bar El Centre
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)


El passat dijous tenia lloc al bar del Centre de Vilafranca, una xerrada per tal d'apropar una mica més la ja consolidada prova dels 7Cims a la gent que s'hi mostrés interessada i també hi volgués participar. L'iniciativa de les mateixes noies del bar, comptava amb el suport a l'hora de muntar-ho de l'Eloi Martí, de l'Espai Running, que es va encarregar d'organitzar el tema, amb el suport del Centre Excursionista, com a organitzador de la prova, i del gimnàs ed's, també afegint-se a la trobada.

La xerrada, presentada i moderada pel mateix Eloi, comptava amb la presència del mític Paco Osuna, corredor experimentadíssim, participant en grans proves i posseïdor encara de les millors marques en ruta de la comarca, però, apart d'aquest ampli currículum, la seva presència, responia al fet d'ésser l'inspirador i dur a terme, els 7Cims, juntament amb d'altres membres del Centre Excursionista, per tant, ell, millor que ningú, per explicar-nos tots els intringulis de la prova, circuit, logística, canvis, etcetcetc...


L'Adrià Cabezas, exposaria la prova des del punt de vista físic, de com preparar-la des de la perspectiva com a professor del gimnàs i també com a corredor de curses de muntanya. I el tercer en discordia, jo mateix, on intentaria des del meu punt de vista, de com afrontar la prova a nivell més mental, sobretot quant durant tantes hores i kilòmetres, inevitablement, ens vindria un punt de debilitat i defalliment fent trontollar el fet de poder acabar els 7Cims, intentaríem planificar i gestionar la marxa per a dur-la a bon terme, cadascú al seu nivell, el d'uns caminant, d'altres corrent.



Bon ambient en el bar, transformat mínimanent per estar tots plegats més còmodes i poder escoltar i veure sense cap impediment, tot el desenvolupament de l'acte. Marxaires, caminadors i corredors van omplir el local per escoltar les nostres explicacions.

Obria l'acte, després de les corresponents presentacions, el Paco, després seria el torn per l'Adrià i finalment, jo tancaria la xerrada donant pas al torn de precs i preguntes, generalment, la part més entretinguda en aquests tipus d'esdeveniments.


La gent crec que s'ho va passar bé, encara que no va haver-hi massa intervencions, i vam saber aportar el nostre petit gra de sorra alhora de ser, tothom que hi vulgui, el proper dia 5 de maig a la línea de sortida. Els 7Cims any rere any, va creixent i la fal.lera per a completar la distància, cada dia va a més, cada dia hi ha més gent disposada a afrontar un repte d'aquestes característiques, per alguns, un repte descomunal, per d'altres procurant millorar el temps vers d'altres edicions, qui sap si alguns seran futurs ultrarunners disposats a enfrontar-se a proves encara més dures.

Des totes maneres, els 7Cims, és una prova absolutament assequible, amb un mínim de preparació i tenint clares unes pautes bàsiques a seguir, i que d'una manera humil, però engrescadora vam intentar transmetre-us.

Agraïr als que han fet possible aquesta xerrada i fer-m'hi partícep, particularment vaig passar una molt bona estona, ja sabem que tothom li vé de gust explicar les seves batalletes... ens veiem a la sortida, molta sort a tothom.

Salut.

1 comentari:

FANBIKEblog ha dit...

Será la segunda vez que la haga, el año pasado me gustó y e decidido repetir, muy buena organización! Buena marxa!