dilluns, 25 de febrer del 2013

Montserrat time

Dilluns, 11 de febrer 2013
Collbató (Baix Llobregat)
24 kms. - 3h.55'


Es bo d dir que el passat dilluns dia 11, el trio la-la-la vam anar a fer una bona trotada per Montserrat. El circuit lligava part de la cursa de l'Alba i de la MpM, encara que hi afegiríem la canal de Sant Jeroni, absolutament desconeguda i inèdita pels meus dos inquilins.

Temps ideal per a córrer sense massa calor i poques ullades de Sol, encara que per altra banda, la meteo, ens permet estar una bona estona al cim de SJeroni on hi fem un petit mos.


Sortida ideal i ràpida que ens permitia tornar a dinar a casa, això sí, després d'unes cervesetes a la plaça Major de Collbató.

Per altra banda, dia a día em vaig trobant una mica millor i potser ja passem al següent estat, de pre-pretemporada, potser passarem a estar en pretemporada, jajaja... això si, de mica en mica i sabedor de que la meva presència al Tor, aquest any, no serà possible perquè no he estat dels afortunats en el sorteig.

En breu faré decidiré el calendari a seguir, ara tot centrat en un únic objectiu, la Ronda dels Cims, on hi procurarem abocar tot el que tenim.

Salut.