dimarts, 12 de maig del 2009

Cursa de l'Alba

Diumenge, 10 maig 2009
24 kms. - 2h.58' 55
Collbató (baix Llobregat)


Ja sabeu la meva devoció montserratina, si afegim que s'hi fa una cursa ben organitzada, aprop de casa, amb bon ambient i bona trempera atlètica, que es puja a dalt de Sant Jeroni, que només per veure les vistes fantàstiques que si divisen ja val la pena, que m'anirà de fàbula en l'aspecte de fer un bon entrenament de cara al proper diumenge a Sort . . . . no hi podia fallar!!!!, tot i haver-hi també, com cada setmana, força teca pel que no es vulgui quedar a casa, a destacar la marxa romànica de Navàs que també em feia gràcia, que falta al meu històrial, però no sé si ara estic per tan kilometratge.

La meva cursa, doncs ja ho aneu seguint, tal com estar el patí, a passar-ho el millor possible i fer un temps digne que considero que pot estar al voltant de baixar de les tres hores, fa dies que no faig massa cosa i veurem "com respiro". Conec el recorregut i és bo saber on vas en aquestes condicions i en aquestes curses per poder regular i guardar sempre un cartutxet per si es dóna l'ocasió de gastar-lo en l'últim tram del recorregut.

En una horeta ens plantem a dalt del Pla de Sant Miquel, a les portes del monestir, on es passa per baix la plaça en un vist i no vist, enfilant ràpidament l'escalam que ens espera durant una bona estona. La meteorologia de moment acompanya, enboiradot, no peta el sol, però fa molta xafogor i suo de valent, per sort els avituallaments ben col.locats fan que recuperis de seguida. En 3/4 llargs som a dalt a Sant jeroni. Bones vistes tot tenint zones de boira als nostres peus, però el sol ja ha fet acte de presència i ja no ens deixarà fins al final. Per sort, ja tot el que resta és baixada i en una horeta ens podem presentar a la línea d'arribada. El cap ja comença a fer de les seves i avui no té el puntet de sacrifici necessari (penso que no l'he tingut mai!) per intentar acabar la cursa el més aviat possible. Tot i això estic dins els paràmetres que m'havia marcat al principi i ja veig que baixaré de les tres hores, per tant li faig un favor al meu caboriam i em deixo anar el que queda de cursa.


Al final objectiu complert. Bon entrenament en un entorn inmillorable, envoltat d'un bon ambientillu atlètic per anar cremant els últims cartutxos de la temporada. Curiosament, m'ha sortit dotze minuts més que fa dos anys (la meva única participació), cinc més pujant i set més baixant!!!!, sempre es pot fer millor, però ara per ara ho donem per bo, al final s'em feia llargot.

Ara cap a Sort per a fer-hi la marató de la Forestal, pinta bé, em fa gràcia i penso que puc estar a l'alçada, mai més ben dit, ja que tornem a l'alta muntanya, es puja al pic de l'Orri de 2400m. i sembla que hi trobarem neu, si més no al troç final. Serà diferent, gairebé la primera trentena de kilòmetres pujant, els que quedin de pet cap a Sort!!!!

Abans de Sort, demà, després de dinar, carretera i manta, toca parada tècnica- futbolística blaugrana a València, a veure si hi ha sort (Sort!!!!, jejejeje...) que ja toca!

Salut.

3 comentaris:

Luigi ha dit...

Jo aquesta cursa no l'he feta mai. Segur que els kms se t'hauran posat molt bé.

Ens veiem a Empúries. Ah, no! Que ja ha passat... doncs a Sort.

O a on sigui...

Malfieten ha dit...

Sort a Sort !

bodi ha dit...

Ostres Lluís, si que em deixes parat de no fer-la, ja van per sobre de les vint-i-tantes edicions!!!!
L'has de marcar al calendari. Fins dissabte.

A Sort, el que segur que hi deu haver-hi és sort, jejejeje....un copet de mà de la bruixa d'or no aniria malament!!!!

Salut.