dijous, 28 de maig del 2009

Gràcies, Pep.


Mentre estic veient la rua triomfant, encara no som conscients del que realment s'aconseguit. Un mes de maig memorable, començant per l'històric 2-6 i acabant per la tercera "orelluda", quantitat que ja comença a fer goig.

Em trec el barret amb el Pep, per la seva gestió de la plantilla i de les circunstàncies que han envoltat la temporada, sabent en tot moment el que havia de fer i demostant en cada ocasió el que tenia entre mans.
Ahir va passar la mà per la cara a tot un sir, que per mi estar encorat en el paleolític al no saber aprofitar la nostre feblesa defensiva i no saber aturar als nostres motorets que fan fluir tot el nostre joc. Sembla que no va veure el video del Madrid, ja que tampoc va saber aturar aquesta posició "nova" del Messi.
El Pep va saber trobar les pessigolles del contrari i fòra dels primers minuts, vam dominar tot el partit de principi a fi, sent fins i tot un resultat curt.

Copa, lliga i champions, si senyors, éra veritat, NO ESTAMOS TAN MAL, és veritat. QUE N'APRENGUIN!!!!, per mi no cal, jejeje....S'ha fet història i les noves generacions ja s'acostumen a l'èxit, els números dels últims anys, són prou bons, ara només cal aprendre de l'humilitat, de la cultura de l'esforç i del treball per seguir engrandint el nostre historial. El Pep ja s'encarregarà de fer-nos tocar de peus a terra, però avui toca celebrar-ho.... i el Pep avui també ho celebra.

Gràcies, Pep.

Salut.