dimarts, 13 d’abril del 2010

Marató de la Fageda

Diumenge, 11 d'abril 2010 - 5h.45' 49
La Sènia (Montsià)


He de dir la poca tirada que hi tinc cap aquestes terres, de l'ebre a n'avall, però cert és que els Ports són tot un paratge natural per descobrir, ple de racons fantàstics que et fan gaudir de la natura com a qualsevol altre racó de la nostra geografia.

Primera edició d'aquesta marató i molt bona cursa a La Sènia, totalment recomenable, bona organització, bon circuit, avituallaments, sobretot la barra lliure del final que refeia els morts, jajaja...etc, F E L I C I T A T S als organitzadors

Felicitar també el magnífic paper del Guido i el Rül (2on. i 7è. respectivament), una garantia en qualsevol cursa, així com la participació de força coneguts destacant el retrobament amb el "pirata" Txuss,, el company congosteru del Pau, Norbert, el mític osonenc Luigi, que per cert que mai entrena i sempre es queixa, va que se les pela, la parella d'anoiencs Francesc i David, que últimament compartim força curses, un vell conegut de ponent, en Sed, 18è de la general, una altre bèstia! i un clàssic, conegut arreu, completant la seva 102 maratons, JLlopart.



Sense saber massa on em ficava, desconeixedor del terreny, comptava una cursa sobre les sis hores. Vam tenir l'oportunitat de conèixer aquest indret dels Ports i a fè de Deu que no va decebre, començant per un terreny ple d'oliveres, sec, per alternar més tard en una fageda espectacular en un terreny més humit i corrioler. Això si, el pedreguam ens va acompanyar bona part de la cursa, sobretot al final pensant en molts moments en els companys de la ultratrail de tramuntana, jo pensava, doncs nosaltres estem fent la tramuntaneta, ja que ambdues curses seran recordades per l'abundant qüantitat de pedra.




Des del començament ja no tinc bones sensacions, no agafo el ritme ni pujant ni baixant, començo a suar de valent i les cames em fan figa. Avui tocarà creu. No puc seguir a gairebé ningú que em passa i tinc que conformar-me en agafar alguna roda no massa sobrera. Amb aquestes condicions el caparró tampoc estar al seu lloc, però intentarem salvar la papereta. Intento capgirar la situació en els avituallaments i quan el terreny m'és més propici, però continuo sense tirar a les baixades, algunes molt tècniques de les que generalment en gaudeixo i les pujades, les culmino patint de valent, per adobar-ho, quan hi ha fals pla per córrer, doncs no en tinc massa ganes. Quina diferència de fa 15 dies a la Selva del Camp, avui no vaig ni amb rodes!!!!




Conscient de la situació, no m'hi capfico i em limito ha acabar com puc, avui no tinc el dia i en aquesta cursa tan ràpida encara hi surto més perjudicat. Al final, tot i complir amb el meu propòsit inicial de baixar de les sis hores, 5h.45', les sensacions no han estat bones, potser he acusat la ressaca de bernabeu, jajaja.... i és que amb el 7 de Raúl, on voleu que vagi, això no podia anar bé de cap manera, "No se puede permitir, eheheh..." jajaja...



Esperem que a Matxos, toqui cara, ens hi retrobarem una bona colla.

Salut.

5 comentaris:

Carles Martorell ha dit...

Jo crec que tenies mooolta resaca...jajajaja!!!!

bodi ha dit...

ressaca? vaia tela mariaelena!!!!, jajaja.... espero treurem l'espina fent el matxitu ;-D

Malfieten ha dit...

Canya a Matxos ! tocarà cara...

Anònim ha dit...

El cos és savi i segur que es va reservar per fer un gran paper als Matxos!! Enhorabona per la cursa de totes maneres, que no pares de sumar quilòmetres setmana rera setmana.
Salut!

bodi ha dit...

Malfieten, se't trobarà a faltar.

Raül, l'enhorabona te la dono jo a tú per la setena posició a la marató, això si que és classe.

Salut.